Pautes per prioritzar

Pautes per prioritzar

Presentació

Hem de prioritzar quan les tasques se’ns presenten simultàniament o quan no arribem a tot i no tenim més opció que triar què fer i què no. Si no tenim un criteri clar per fer-ho, quedem a mans de l’atzar i deixem de ser eficients en la nostra feina, per tant, disposar de pautes clares per prioritzar es converteix és una necessitat per treballar de manera efectiva.

Objectius

  • Revisar i si s'estima convenient millorar la priorització de la feina per treballar de manera més eficient i servir millor.
  • Comprendre i distingir els conceptes urgència i importància per prioritzar amb un criteri millor.

Continguts (modificables)

  1. Matriu Eisenhower.
  2. Concepte urgència. El quocient d’urgència. L’espectre de la urgència. Reactivitat. Tenir temps, anar just i tenir pressa. Incidències.
  3. Concepte importància.
  4. Matriu Alexandre. Proactivitat.
  5. Identificar les tasques pel llarg termini.
  6. Matriu Anoia. Obtenir temps per treballar millor.
  7. Sis opcions per reajustar prioritats.

T'interessa
aquest curs?

Si t’interessa per la teva organització, omple el formulari i em posaré en contacte.

Responsable: Oriol Güell Custodio Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Oriol Güell Custodio. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a oriol.guell.custodio@copc.cat. Per a més informació consulti la nostra Política de Privacitat.

Cursos relacionats

Formació a mida

Si tens una necessitat formativa i creus que et puc ajudar, contacta. Imparteixo molts cursos que em sol·liciten a mida i altres que no estan al web, per exemple: