Qui soc

Qui soc

Em dic Oriol Güell Custodio, vaig llicenciar-me en Filosofia i Lletres, Secció psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona a l’any 1988. Des de l’any 1996 treballo com a formador pel meu compte, col·laborant amb diferents institucions, bàsicament de Catalunya. Entre cursos i xerrades, a finals de 2023 he impartit més de 21.000 hores de classe i he tingut més de 29.500 assistents.

La meva passió

M’agrada molt la meva feina i gaudeixo impartint formació, miro de combinar el rigor i la seriositat en els continguts amb la amenitat i la claredat en la forma.

M’agrada el mètode científic, la neurociència, estar al dia dels darrers coneixements respecte al que anem descobrint del cervell… i poder transmetre el que aprenc a tots els que tenen ganes de saber més i ajudar a les persones a conèixe’s millor per construir un món millor. Entenc que aquesta ha de ser la finalitat de la formació: contribuir a construir un món millor.

Temes que toco

ORGANITZACIÓ: gestió del temps, organització personal, posar ordre al cada vegada més present món digital -estructurar arbres de carpetes, anomenar carpetes i documents, optimitzar l’accés als documents, prioritzar tasques…

GESTIÓ DELS AFECTES: emocions, sentiments, estrès, dol i situacions especialment complicades com ara atenció a les UCI, urgències, situacions de conflicte, atenció al client, atenció a queixes i reclamacions…

COMUNICACIÓ: assertivitat, donar males notícies, parlar en públic, preparació per a la jubilació, comunicació per a inspectors…

Altres estudis que he fet

Projecte GRATITUD: xerrades gratuïtes

En general, en els cursos ens ho hem passat bé: hem rigut, hem plorat, hem compartit coses importants. Hi ha hagut cursos inolvidables, assistents que ens han fet riure molt, que ens han obert el seu cor, que han expressat amb bellesa el seu agraïment… A tots ells els estic agraït: Jordi, Max, Núria, Rafel, Meritxell, Sergi,  David, Andreu, Anna, Cristina i molts altres dels que no recordo el nom i que han fet aportacions importants que han ajudat a millorar  els continguts.

Per expressar l’agraïment que sento cap a tots ells, ofereixo xerrades gratuïtes obertes a tothom.

Temes de les xerrades, dates i horaris a la pestanya “Particulars”.

Per assistir a les xerrades, simplement accedeix al Teams fent click al següent botó a l’hora d’inici:

Formació a mida

Si tens una necessitat formativa i creus que et puc ajudar, contacta. Imparteixo molts cursos que em sol·liciten a mida i altres que no estan al web, per exemple: