Organització i mètode de treball

Organització i mètode de treball

Presentació

Segurament tots tenim una manera de treballar encara que moltes vegades ningú ens n’ha ensenyat. Es possible que no s’ajusti a les necessitats que tenim i són poques les persones que dediquen temps a pensar sobre quin és el mètode de treball que els ajudaria a treballar millor: com organirzar-se l’espai de treball, com gestionar el correu, les tasques o les notificacions o com organitzar-se l’escriptori de l’ordinador.

En aquesta formació es donaran eines per poder adquirir una metodologia de treball que s’ajusti a les necessitats de cada assistent.

Objectius

 • Adquirir una metodologia i eines que permetin treballar de manera organitzada, productiva i disminuir el nombre d’interrupcions derivades del sistema organitzatiu que s'aplica.
 • Establir un sistema operatiu per organitzar les entrades de feina en funció del canal.
 • Gestió operativa de la documentació digital, el correu electrònic i la comunicació telefònica.

Continguts (modificables)

 1. Necessitat de mètode en l’execució de la feina.
 2. Optimitzar l’espai de treball. Què hi ha d’haver, on ha d’estar i com ha d’estar.
 3. Cinc pautes a l’hora de fer la feina: quan la rebo, abans de fe-la, quan la faig, quan l’acabo i quan l’he feta. Tres minuts per tancar el dia.
 4. Organitzar les entrades segons el canal: correu electrònic, telèfon fix/mòbil, presencial. Deu minuts per les entrades: l’entretasca. Gestió segons durada. Informar al remitent.
 5. Treballar amb documentació digital. Organitzar l’accés.
 6. Correu electrònic. Gestió operativa.
 7. Telèfon fix/mòbil. Bones pràctiques.
 8. Pla individual de treball.

T'interessa
aquest curs?

Si t’interessa per la teva organització, omple el formulari i em posaré en contacte.

Responsable: Oriol Güell Custodio Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Oriol Güell Custodio. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a oriol.guell.custodio@copc.cat. Per a més informació consulti la nostra Política de Privacitat.

Cursos relacionats

Formació a mida

Si tens una necessitat formativa i creus que et puc ajudar, contacta. Imparteixo molts cursos que em sol·liciten a mida i altres que no estan al web, per exemple: