Cursos àmbit ORGANITZACIÓ

Per posar ordre al món extern, ofereixo aquestes activitats adaptables per impartir a mida del client:

– Gestió i administració del temps

– Ordre a l’ordinador

– Organització i mètode de treball

– Gestió de les interrupcions

– Les bases de l’organització personal

– Pautes per prioritzar

– El model 3×5 de gestió del temps aplicat al calendar/outlook

A continuació hi ha els continguts de cada activitat.

Per veure-ho millor, pots decarregar-te aquest mateix document a Organitzacio. Els continguts són orientatius. Com que treballo a mida, podem combinar el que faci falta.

Fotografies vinculades a les sessions que imparteixo:

Les bases de l’organització personal, Barcelona, 2020. Primera edició d’unes quantes previstes per mirar de transmetre les dees bàsiques del model d’organització personal 3×5.

Gestió i administració del temps, Cerdanyola, 2020. En aquesta sessió vam posar nom a una matriu que ja feina unes sessions que em rondava pel cap: la matriu Alexandre. Després d’estar molts anys usant la Matriu Eisenhower, poc a poc ha anat evolucionant, he estat un temps usant l’espectre de la urgència i ara finalment, tots aquests conceptes teòrics ja tenen matriu. En el tema de la priorització, hi porto moltes hores dedicades i l’estudi dóna els seus fruits.


Gestió i administració del temps, Girona, 2020. Parlàvem de la procrastinació i de maneres de fes-hi front. La valoració a la meitat de la formació és que estem fent un bon curs, les sensacions són bones.


Organització personal i administració del temps, Barcelona, 2020. Sessió finalitzada, toca recollir les coses. Assistens que ajusten al perfil ideal del curs, bones sensacions, bon rotllo, preguntes, aportacions…. Em sembla que vam fer un bon curs, una bona manera de començar el 2020!


Organització i mètode de treball, Palamós, 2019. Darrera sessió, aquí entràvem en el tema de posar ordre als documents digitals; tinc la impressió que aquest és un tema que la majoria dels empleats que fan gestió necessiten millorar. Crec que vam fer un bon curs, em van quedar bones sensacions. Penso que si al final d’una sessió la gent aplaudeix al docent, és que anem bé.


Gestió i administració del temps, Barcelona, 2019. Miro de donar l’esquena als assistents als cursos tan poc com puc, però hi ha moments en els que és inevitable. Aquí anàvem entrant en el tema de la priorització, un tema una mica més abstracte que els altres que tracto en el curs de 15 hores.


Gestió i administració del temps, Cerdanyola, 2019. Una pissarra ben gran i assistents, tot el que necessito per a poder desplegar tots els continguts de l’apartat respecte a l’agenda. Aquí, explicant les darreres idees abans d’explicar com aplicar-ho al món digital.


Gestió del temps, Palamós, 2019. A la darrera sessió vam parlar del lladres interns i la priorització; com sempre, vam tractar els conceptes urgència i importància, que sovint els assistents els costa de definir.


Organització i mètode de treball, Tarragona, 2018. Acàbavem de parlar de com posar ordre a l’espai de treball: sovint hi ha objectes a la taula o als calaixos que no aporten res, però ens hi hem acostumat i allà es queden; cal fer un “reset” i posar-se l’espai en condicions per a poder treballar bé.


Millora organitzativa al lloc de treball, Sabadell, 2018. Sempre hi ha reflexions per escoltar, dubtes per aclarir, aportacions a tenir en compte…


Organització personal i gestió del temps, Cerdanyola, 2018. Acostumo a fer una sessió de seguiment al cap d’unes setmanes d’haver finalitzat el curs per saber com ha anat l’aplicació dels continguts. Ara tothom preparava tot allò que volia aplicar… Ens retrobarem al seguiment.


Millora organitzativa del lloc de treball, El Masnou, 2018. Seguiment de les millores aplicades al lloc de treball; amb el temps m’he sorprès de la quantitat de coses que els assistents diuen que apliquen i la valoració que fan.


Millora organitzativa, Sabadell, 2018. Moltes vegades, els assistents fan aportacions que vull recordar; ja he après que el millor que puc fer és anotar-les al moment, moltes vegades m’ajuden a poder fer els cursos més i més a mida, amb exemples del seu dia a dia o descrivint situacions amb les que es troben habitualment.


Organització personal i mètode de treball, Barcelona, 2018. Alguns dels assistents d’aquesta formació  en parlàven de que en el seu lloc de treball tot s’ha de fer, com a molt tard, pel mateix dia. I és que cada lloc de treball té la seva dinàmica; sempre miro d’ajustar-me a les necessitats individuals/col·lectices que apareixen, entenc que aquest és un dels aspectes de la formació a mida.


Curs Organització personal i gestió del temps per a professorat universitari, Barcelona, 2018. Aquí encetàvem el tema de posar ordre al arxius digitals; fins ara, encara no he trobat cap alumne que sàpiga dir-me quan li presento una estructura de carpetes si està ben feta o no. Si ningú ens ha ensenyat a fer estructures, com podem fer bones estructures pels arxius amb els que treballem? Aquest és un punt dèbil de tots els empleats amb els que fins ara he tingut l’oportunitat de treballar. I no és un tema especialment complex, amb poc temps la majoria de les persones ho entenen perfectament.