Cursos presencials i en línia

Cursos gestió del temps. Organització personal. Estrès. Gestió emocions i sentiments. Com donar les males notícies.

Curs atendre persones en situacions emocionalment complicades

En aquesta sessió parlàvem de com atendre emocions intenses. Als hospitals, a vegades hi ha situacions realment complicades.

Qui soc?

Vaig llicenciar-me en Filosofia i Lletres, Secció psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona a l’any 1988. Des de l’any 1996 treballo com a formador pel meu compte, col·laborant amb diferents institucions, bàsicament de Catalunya. Entre cursos i xerrades, a finals de 2021 he impartit gairebé 20,000 hores de classe i a les formacions que he impartit hi han assistit més de 27,800 persones.

M’agrada molt la meva feina i gaudeixo impartint formació, miro de combinar el rigor i la seriositat en els continguts amb la amenitat i la claredat en la forma.

M’agrada el mètode científic, la neurociència, estar al dia dels darrers coneixements respecte al que anem descobrint del cervell… i poder transmetre el que aprenc a tots els que tenen ganes de saber més i ajudar a les persones a conèixe’s millor per construir un món millor. Entenc que aquesta ha de ser la finalitat de la formació: contribuir a construir un món millor.

Continguts dels cursos

Formo en temes d’organització (gestió del temps, posar ordre a la feina) i de comunicació, especialment en temes de emocions intenses, com ara situacions de conflicte, queixes, serveis d’urgències, UCI’s  o donar males notícies.

Altres estudis

Diploma de postgrau en counseling de dol i pèrdues, 2012-13, a l’Institut de psicoteràpia integrativa-relacional (IPIR, http://www.ipir-duelo.com/), dirigit per Alba Payàs.

Certificat en teràpia sensiromotriu en el tractament del trauma nivell 2 amb Kekuni Minton.

Nivell 1 d’EMDR (Eye movement desensitization and reprocessing). Seminari de desenvolupament professional en psicoteràpia integrativa i tractament del trauma, impartit per Mario Salvador, (2014/15).

Informació de cursos/xerrades obertes a tothom

Canal de telegram

https://t.me/xerrades_oriol_guell_custodio

Twiter

Vídeo parlant del dol infantil

Vídeo de 13 minuts de durada parlant del dol infantil; fer clic a l’enllaç i, a “El dol”, a sobre la foto:

http://familiaiescola.gencat.cat/ca/recomanacions/

 

Març 2016, Barcelona. Taller “Neurociència i reactivitat emocional”, Jornades Educació emocional, liderada pel Dr. Rafel Bisquerra, al qual sempre li estaré agraït per la seva amabilitat i bona acollida. Poder participar a les jornades va ser una experiència molt gratificant.

Contacte

Oriol Güell Custodio
Mòbil 676448360
oriol.guell.custodio@copc.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorised. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.